Bemutatkozás


Üdvözöllek a webáruházamban!
Mindig csábító megismerni egy új és varázslatos világot. 

Csodaszép országok, kedves emberek. Ez az igazi arab világ.

Bátran kijelenthetem, hogy ezeknek az országoknak van az egyik leggazdagabb kultúrája. Érdekes, dallamos nyelv vibrál körülöttünk, egyedülálló módon keveredik itt a múlt és a modern, ráadásul páratlan finomságok fűszerezik meg az amúgy is pezsgő mindennapokat.

Az arab országok hangulata, szinte magával ragad. A mesés színek, ízek, illatok kavalkádja életre kelti előttünk az „Ezeregyéjszaka meséit”.

2014 óta megjelent könyveim pedig olyan világokba kalauzolják el az olvasóimat, ahová nem biztos, hogy eljuthatnak, ha pedig mégis, legalább személyesen is átélhetik a csodát. Legyél te is részese ennek, repüljünk együtt a Szaharába, hiszen éjjelente ott a legszebbek a csillagok, vagy napközben tevegeljünk a sivatagban. Kóstoljunk bele a különleges ízekbe, hogy azután együtt csobbanhassunk az óceán hűsítő vizébe, majd megpihenjünk a pálmafák árnyékában. Búvárkodjunk együtt, a tengerek mélyén, vagy tarts velem egy romantikus oázisba. De mindenek előtt látogassunk meg egy igazi arab bazárt.

Ehhez az élményhez pedig nem kell mást tenned, csak olvasd a könyveimet, és a képzelet szárnyán te is részese lehetsz ennek a világnak.

Mert az „Ezeregyéjszaka meséi” valóra válhatnak.


 Hogyan készülnek a termékek? Mitől vagyunk különlegesek?


Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon!

DE! Nekem fontosabb a minőség és a vásárlóim elégedettsége. Nyilván mindenkivel előfordult, hogy vásárolt egy pólót magának, vagy a gyermekének, talán nem is olyan olcsón, de az első vagy második találkozás a mosógéppel tönkretette azt…

A mi legfőbb célunk, hogy kiváló minőségű termékeket állítsunk elő, a lehető legkedvezőbb áron, már egy darabtól.

Ennek a megvalósításához, olyan céget kerestem, akinek ugyan olyan fontos a minőség, mint nekem, és meg is találtam. Ők a legmodernebb technika alkalmazásával készítik a termékeket, köztük a pólókat is.

Pólóink elkészítéséhez direkt textilnyomást alkalmaznak, aminek a lényege, hogy közvetlenül a pólóra nyomtatnak. NEM matricáznak és NEM fóliáznak.

Előnyei:

- ez a módszer lehetővé teszi, hogy a legbonyolultabb színes grafikákat is gyorsan és precízen, kiváló minőségben el tudjuk készíteni az alaptermékre

- a technológia előnye más eljárásokkal szemben, hogy nem csak fehér, hanem színes pólókon is működik, és a pólóink légáteresztők maradnak a nyomat alatt is. Így a termék sokkal szabadabb, kényelmesebb viseletet biztosít és a minta színei is élénkebbek, szebbek és időtállóbbak

- nincs minimum rendelés, hiszen termékeinket már egy darabtól legyártjuk

- az elkészült pólóinkra így a piacon egyedülálló módon 3 év garanciát vállalunk! (Természetesen a használati és tisztítási előírásokat betartva)

                            

Legfrissebb hírek

2022.12.15.

Kedves Vásárlóink!

Ünnepi menetrendünk a következőképpen alakul:

2022. december 16. 10 óráig leadott rendelések MPL futárszolgálattal kiszállítva, december 24-ig jó eséllyel megérkeznek. 

A határidő után leadott megrendelésekre gyártási és kiszállítási okok miatt már nem tudunk garanciát vállalni.

2022. december 18. és 2023. január 5. között leadott rendeléseket 2023. január 5-e után kezdjük gyártani.

Kivételt képeznek a raktáron lévő termékek (könyvek, Klubrádiós "frekvenciás" és retro termékek).

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Klubrádiós termékek
2021.11.01.

Hallgassa a Klubrádiót és vásároljon Klubrádiós termékeket.


Hadd szóljon!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ne maradjon le róla!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként fog értesülni webáruházunk soha vissza nem térő akcióiról!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom